25 januar 2010

Let's go to Mama Africa!...

Da har vi sett Machu Picchu. Been there, done that, lissm. Det var fabelaktig. Hvordan kom vi oss dit? Vi gikk. Spreke!

Mandag 18. januar begikk vi oss ut paa et eventyr som vi seint vil glemme. Tross vaare daarlige maver pakket vi duffle-baggene vaare og ga oss avsted til fjellet. Turen vaar het "Lares Trek 4D/3N". Fire dager, tre netter. Guiden vaar var kul, han het Santiago. Vaare foelgesvenner bestod av: en finne, en australer, en kanader, to irer og to tyskere. Det ble mye liv maa dere tro!

Skal ikke gaa i for mye detail om turen, den kan kort oppsummeres slik: tunge oppoverbakker, inkaruiner, hester som baerer tingene vaare, camping i telt (4100 moh, kaldt!), coca-te, MASSE god mat, kortspill, alkoholholdige drikker (ikke paa oss og vaare skjoere maver, dog...), regn, poncho og Machu Picchu. Og veldig hyggelige og sosialt oppegaaende folk.

Da vi kom tilbake til Cuzco ble det ikke mye hvile foer det var ut og feire at turen var ferdig med vaare nye venner. Det ble en laaang kveld, foerst paa Loki Bar, saa paa Mama Africa. Oeh. Vi har laert en ting eller to om naar det er lurt aa gaa ut og naar det ikke er det. Det er ikke lurt aa gaa ut kvelden/natten foer man skal ta en 20-timers busstur til Lima med hundretusenmillionermilliarder svinger. Tips til alle dere der ute fra oss (mest fra Kristina).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar